Wonen

Alles wat men moet weten over kinderkamer posters trends juni 2018

Vandaag gaan wij bespreken alles over de meest hippe, toffe en stijlvolle kinderkamer posters. Dus pak even wat popcorn of zet je favoriete thee. Ga goed zitten. Het gaat echt gebeuren vandaag, dat beloof ik je.

De voordelen aan posters zijn vele. Allereerst zijn ze voordelig. Het is niet als een ledikant of een meegroeibed of zelfs een luxe kinderfauteuil dat het in de papieren gaat lopen. Helemaal niet eigenlijk voor minder dan twintig Euro kan je een hele gave poster vinden. De absolute bestseller vandaag de dag schijnt de ABC poster dan Helen Dardik te zijn. Nou, ik ben daar niet zo heel erg fan van om eerlijk te zijn. Sowieso, wil je niet een poster kopen die bij alle vriendjes en vriendinnetjes al in de kamer hangt. We willen ons onderscheiden.

Een ander voordeel van posters is dat ze super licht zijn. Wat bedoel ik hiermee? Nou een ledikant installeren dat doe je niet zo 1-2-3. Moet je toch al snel een montageservice inschakelen en dat kost ook geld. Een poster neem je mee in je boodschappen tas. Of je besteld hem online en dan kun je hem zelf meenemen naar de slaapkamer van jouw kleintje. Geen sjouwwerk!

Verder is het zo vergeleken met andere muur opties zoals behang en muurstickers is dat posters veel makkelijker weer los te maken zijn. Dus minder werk ook als je op een gegeven moment helemaal genoeg ervan hebt. Het is natuurlijk ook zo, je begint met een babyposter, en dan 3 jaar later misschien een peuter poster en als kind weer wat ouder is mag het allemaal wel wat stoerder en meer volwassen. Dat is de gebruikelijke ontwikkeling.

Merken die we kunnen aanbevelen? Ik heb nog nooit iemand wat slechts horen zeggen over Loullou. Iedereen altijd tevreden daarmee. Iedereen? Nee okay smaken verschillen. Er zijn ook aanhangers van Mrs Mighetto. Ietwat stijlvoller en meer minimalistisch zijn zij. Eef Lillemor komt volgens mij uit Nederland. Voor de nationalistische ouders is dit een geschikt merk. Maar niet alleen daarom natuurlijk ze maken ook fantastische kwaliteit posters kan ik je vertellen.

Wat is altijd in qua thema? Nou zwart wit kan je altijd mee thuis komen. En dieren natuurlijk. Maar ook piraten en dino’s voor de jongens en prinsessen en mode voor de kleine dames is altijd in trek. Voor alle kinderen zijn er hippe dieren thema kinderkamer posters. Denk aan giraffe, olifant enzovoort. Altijd leuk.

Nu we toch bezig zijn. Heb je ook al eens gedacht aan kinderkamer vlaggetjes? Zelfde voordelen daar. En voegt echt iets toe. Ik zou aanbevelen om ze samen te kopen en implementeren. Zo leuk!

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *