Een horloge maakt je outfit compleet af. Dat is mooi, want alleen kleding, schoenen en een jas zijn een beetje saai. Je wilt iets extra’s toevoegen en een beetje meer spice toevoegen. Dit doe je natuurlijk al snel met een horloge en daar zijn wij natuurlijk groot voorstander van. We raden je echter niet aan om zomaar een horloge te kopen. Een Icewatch is leuk, maar zal na een jaar compleet afgeschreven zijn; zowel financieel gezien als op het gebied van kwaliteit. Een Datejust Rolex bied je kwaliteit én financiële mogelijkheden. Bovendien zijn deze horloges uitermate goed te stylen. Daar vertellen we je in deze blog alles over. Lees je mee? 

Een Datejust Rolex en je eigen stijl kennen

Voordat je begint met het stylen van je Datejust Rolex in combinatie met je outfit, vinden we dat je eerst je eigen stijl moet leren kennen. Dit geldt voor zowel je kledingstijl als de stijl van je horloge zelf. Ben je meer iemand die zich klassiek kleedt, een sportieve avonturier, of een trendy trendsetter? Je horloge moet in lijn zijn met je persoonlijke stijl en persoonlijkheid. Als je bijvoorbeeld van een formele en tijdloze look houdt, kies dan voor een Datejust Rolex met leren bandje. Voor een meer casual en sportieve uitstraling kun je een Datejust met een metalen oyster-band overwegen. Bovendien kun je dit al meteen een beetje matchen met je kledingstijl. Dat is handig, of niet dan? 

De Datejust Rolex en kleuren

Dan de volgende stap: de Datejust Rolex en de kleuren die je gaat dragen. Kleuren zijn een belangrijk onderdeel van je outfit en dat onderkennen wij als geen ander. Een van de belangrijkste aspecten van het combineren van een horloge met je outfit zijn daarom dan ook kleurencombinaties. Probeer kleding te kiezen die past bij de kleuren van je horloge. Heb je bijvoorbeeld een Datejust Rolex van staal, met een witte wijzerplaat? Dan kun je vrijwel alle kanten op met je kleding. Mocht je dan een Datejust hebben met een gek kleurtje, zoals geel, dan moet je wat beter je best doen. Zorg er dan bijvoorbeeld voor dat je een accessoire draagt die de kleur matcht of dat de kleur ergens anders in je outfit terugkomt. 

De gelegenheid, je horloge en je kleding

Laten we even eerlijk zijn; de gelegenheid waar je heen gaat, is in hoge mate bepalend voor de kleding die je aantrekt en dus het horloge wat je gaat dragen. Daarom is het essentieel om je horloge af te stemmen op de gelegenheid. Voor formele evenementen en zakelijke bijeenkomsten zijn eenvoudige en minimalistische horloges de beste keuze. Denk aan horloges met een witte wijzerplaat en een subtiele kast. Voor informele bijeenkomsten en vrijetijdsactiviteiten kun je meer speels zijn met je horloge keuze. Dan kun je misschien beter voor je Datejust Rolex gaan met die gele wijzerplaat! Uiteraard ben je vrij om te kiezen, maar op deze manier is het vrij simpel om een goede keuze te maken. Je Rolex afstemmen op de gelegenheid is niet zo moeilijk. Voor meer informatie, of om direct te bestellen, ga je naar de website van Langedyk Vintage Watches.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *