Is het zover, kan je je familie en bekenden op de hoogte te stellen van een nieuw gezinslid? Dan wordt het tijd om een geboortekaartje te (laten) maken.hiermee laat je aan iedereen weten hoe je zoon of dochter gaat heten. Op de website van Liefleukeneigen.nl vind je diverse tips om je eigen geboortekaartje te ontwerpen, altijd uniek en origineel. De geboortekaartjes worden bovendien gedrukt op kwalitatief dik papier. Naast de nodige blogartikelen kun je ook tips uit de video’s op onze website halen.

Bedenk de meest originele babynaam

Op onze website kun je ook een heel groot overzicht vinden van de meest populaire babynamen die er op dit moment zijn. Dat betekent niet per se dat je een naam uit deze lijst moet kiezen, je kan het ook als inspiratie gebruiken om je eigen naam te bedenken. Op deze manier kan je een originele naam voor je baby bedenken. Vervolgens kan je de naam bij je familie, vrienden en kennissen aankondigen door middel van een origineel geboortekaartje!

Bestel altijd te veel

Om er zeker van te zijn dat u altijd genoeg originele geboortekaartjes hebt, is het verstandig om iets te veel te bestellen. Stel dat een aantal mislukken, of u een paar adressen vergeten bent. Extra kaartjes behoeden u voor stress. Zorg ervoor dat je altijd voldoende in huis hebt. Als je meerdere kaartjes tegelijk koopt, dan wordt de prijs per kaartje bovendien een stuk lager.

Ontvang nu twee gratis proefkaartjes

Als je op de website van Liefleukeneigen.nl bent beland, dan krijg je gelijk de aanbieding om twee gratis proefkaartjes te ontvangen. Op deze manier kun je eenvoudig zien of de kaartjes geschikt zijn. Als dat niet zo is, kun je je bestelling altijd nog wijzigen. Schrijf je ook in op onze website en ontvang twee gratis geboortekaartjes als proef.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *