Wanneer we het over modemerken hebben, denken we vaak aan de grote namen als Gucci, Prada en Luis Vuitton. Dit zijn wereldwijde merken die voor de meeste mensen bekend, maar niet te betalen zijn. Een item van Gucci, Prada en Luis Vuitton begint vaak vanaf enkele honderden euro’s en loopt op tot tienduizenden euro’s. Deze dure items zijn alleen weggelegd voor de echt rijke mensen. Maar niet getreurd, naast deze drie merken heb je nog tal van andere bekende modemerken die producten op de markt brengen die wel betaalbaar zijn. Benieuwd naar betaalbare modemerken? We geven je twee tips.

Chesterfield

Wanneer je aan Chesterfield denkt, denk je waarschijnlijk eerst aan de iconische cognacleren banken. Maar dit is niet het enige van Chesterfield. Chesterfield brand verkoopt ook allerlei soorten tassen. De leren tassen hebben veelal de kenmerkende cognac kleur waar Chesterfield bekend om staat. En wie denkt dat tassen alleen voor vrouwen zijn, dat is niet waar. Chesterfield heeft een ruime collectie met stoere tassen voor zowel mannen als vrouwen. En het belangrijkste, in tegenstelling tot de grote merken zijn deze kwaliteitstassen betaalbaar. Zo hoef je duizenden euro’s neer te leggen voor een mooie tas. Voor een bedrag van rond de tweehonderd euro kan jij al eigenaar zijn van een mooie leren Chesterfield tas.

Gigi Fratelli

In Italië vinden een aantal bekende modemerken hun oorsprong. Net als Gucci komt ook het modemerk Gigi Fratelli uit Italië. De tassen van Gigi Fratelli kenmerken zich door eigentijdse modieuze designs. Het assortiment van Gigi Fratelli is bijzonder veelzijdig. Van strakke designtassen tot casual crossbodyrassen, bij Gigi Fratelli heb je beide. Gigi Fratelli geniet al jaren van populariteit onder vrouwen met oog voor stijl. De kleurrijke ontwerpen zijn geschikt voor jong en oud. Bijkomend voordeel, de kosten voor een Gigi Fratelli tas zijn een fractie van de kosten voor een Gucci, Prada of Luis Vuitton tas. Vanaf een bedrag van ongeveer honderd euro kan jij al eigenaar zjin van één van de mooie Gigi Fratelli tassen.

Conclusie

Vaak wordt er ten onrechte gedacht dat fashionitems zoals tassen duur moeten zijn. Dit is zeker niet het geval. Er zijn tal van modemerken die betaalbare tassen op de markt brengen. Wat ons betreft twee voorbeelden daarvan zijn Chesterfield en Gigi Fratelli.

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *