Kinderklompen gaan al een lange tijd mee en zijn een populair voor jong en oud. Niet alleen in Nederland worden ze gedragen, maar ook in andere delen van Europa. Klompen worden gezien als een traditionele schoen in Nederland, maar toch is het niet in Nederland uitgevonden. Maar waar we is niet precies bekent. Men denkt dat ze oorspronkelijk uit Frankrijk vandaan komen. Toch verdwijnen ze een beetje uit het straatbeeld, maar buiten dat zijn ze nog steeds wel erg geliefd onder de Nederlanders. De kinderklomp is een geschikte schoen voor kinderen die graag buiten spelen. In deze blog worden enkele redenen gegeven waarom kinderklompen een reden zijn voor aanschaf.  

Een goede bescherming 

Je wilt je schoenen toch niet vies hebben?! Klompen wel! Klompen kunnen goed tegen viezigheid. Hoe ideaal op regenachtige dagen wanneer het nat is buiten en alles onder de modder zit. De klomp is stevig en dat komt door de hoge zijkanten. Hierdoor voorkom je dat de voeten van jouw kinderen nat en vies worden. En als je denkt dat het in de zomer erg warm is, dan valt dat mee. Het geeft namelijk voldoende ventilatie en verkoeling in de zomer. Als je niet wilt dat de goede schoenen van je kinderen vies worden, zijn de kinderklompen ideaal voor jou! 

Ondersteuning voor de jonge kindervoeten  

Een andere belangrijke factor bij schoenen is dat er een goede ondersteuning zit aan de voet en dat je niet naast de schoen gaat lopen. Klompen geven steun aan jouw voeten. Maar hoe biedt de kinderklomp ondersteuning? De kinderklomp biedt ondersteuning door de stevige constructie van de klomp en de hoge zijkanten. Nu is het tijd om veilig te spelen! 

De leukste kinderklompen 

Denk je al snel dat kinderklompen saai zijn? Dan heb je dat fout! Tegenwoordig heb je de leukste kinderklompen al bij jou in de kast staan. Bloemetjes, flamingo’s tot blauwe klompen. Je hebt het allemaal! 

En jij dan?! 

Ben je toch geïnspireerd geraakt en denk jij als ouder dat wil ik nou ook?! Dat kan, want er zijn ook genoeg dames klompen en heren klompen. Dan kan jij binnenkort samen met je kind heerlijk in de tuin werken of samen spelen.  

Je houd misschien ook van..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *